Hogyan kell elcseszni egy Fordot?

Vasárnapig tart a Daytona Bikeweek 2010: egyre több motoros látogat a floridai városkába. A környék alapból a nyugdíjasoké: a motorostalálkozóra is egyre több idős ember látogat. Tudósítónk elmesélte, rengetegen hozzák utánfutón a gépüket. Ennek ellenére nagyon vadnak érzik magukat, sokakat felspannol a buli előtt két héttel megnövesztett marcona szakáll és a bőrkabát.

A legtöbb gép chopper, sportmotorral csak a fiatalok érkeznek. Évről évre több a háromkerekű, főleg az idősebb korosztály kedveli a stabilra átépített Gold Wingeket és Harley-kat.

A buli három helyszínen zajlik. A Main Street a központ, kocsmák és boltok hívogatnak a főutca mindkét oldalán. Vannak ugyan programok, de máig a legnépszerűbb egymás motorjának a vizsgálata. Akadnak furcsa szerzetek, házi kendácsvackok vagy épp manufakturális eszközökkel termelt kisszériás szörnyek – pont ilyen a Stallion trike-ja.

Igen, így kell elcseszni egy Fordot: a 2,3-as blokk és a Mondeo kormány akár még jó is lehetne, na de ami körülötte van? Kétszemélyes, méregdrága rokkantkocsi egy tisztességes családi autó áráért. Köpjenek csak bátran, most szabad.

A Daytona Speedway parkolójában több gyár és kereskedő mutatja be termékeit. Tesztmotorozás és vevőcsábítás – a válság ellenére még lehet vásárlókat találni Amerikában. A Beach Avenue sem üres: tuningműhelyek, cicásítók és giccsözön várja a motorost.

A Daytona Speedweek az egyik legnagyobb, de nem az egyik legizgalmasabb bájkerbuli. Tipikus amerikai mulatság: gyenge sör, tisztességes rendőri jelenlét és viszonylagos fegyelem: ennek ellenére, aki teheti, egyszer nézze meg. Aki nem jut el oda, lapozza át Pekánovics László óriásira duzzadt galériáját. Megéri.

A bejegyzés trackback címe:

https://sebessegoltara.blog.hu/api/trackback/id/tr461811860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

makmarci 2010.03.05. 19:19:19

Lécci, legalább ne hófehér betűket !! Köszi.

lally 2010.03.05. 19:53:26

Hááát, vannak furcsa ízlésű emberek .
Nálunk le lehetne vizsgáztatni egy guruló koporsót?:)))

baowah · http://baowah.blog.hu 2010.03.05. 20:45:22

@makmarci: a betű világosszürke, de ha nem felel meg, tettünk a jobb sarokba színváltó gombot!

martong 2010.03.05. 21:43:50

Jók a képek.
De basszus 197 képből jó ha 10-en látok nem túlsúlyos embert (a nőket is ideértve), ezaz zabáljatok, méééég.

muz 2010.03.05. 22:05:45

A melegítős feka csicsacsopperen tetszett a legjobban:-)))

lally 2010.03.05. 22:42:47

Na, most a képek felén olyan gépek vannak, olyan sofőrökkel.....kizárt, hogy 50 kilométernél többet megtettek Daytonáig.

intruderjani 2010.03.06. 08:56:28

Mé' köll ezöket is fikázni? Dagatt? És akó'? Háro'kerökü gurulókoporsó? És? Ezek az embörök legalá' tuggyák jólérözni maguk és önmaguk lenni mindenhol. Eszt köllene má' főfogni nekünk is. Magya' embör nem bódog ha nem szaros a pofája... Ha ezeknek az okoz orgazmust, hogy trélörrel lehúzzák oda az elbaszott gépeiket és ott kőrőznek vele az nekünk mé' fáj? Ja, hogy nem igazi motoros? És? Mink azok vagyunk? Mitő' lesz az valaki? És ha ne' is azok, akarnak azok lenni egyátalá' vagy csak szórakozni mennek egy olyan helyre, ahova szórakzoni megy az embő'. Te bóvah, mé' köll má' a címbön fikázni? Hejj gyerekök, úgy akarunk éni, mint ők de asztán mindent trágyázunk amit csinyának, ha mo hogya' van ez akkó?

sün58 (törölt) 2010.03.06. 09:42:07

@intruderjani:
te lehet hogy így akarsz élni, de csak a magad nevében beszélj!
bár azzal az értelmi színvonallal nem nehéz boldognak lenni, csak legyen meg a gyorséttermi moslék amitől 500 kilósak leszünk meg harlej pocaktartóval oszt jó.
ezek a világ urai, háát.....

lally 2010.03.06. 10:24:05

Nem, nem akarok ÚGY élni.
Nem fikáztam. Motoros szemmel véleményt mertem nyilvánítani. Megengeded?
Felhördülsz és idebaszod az agymosott, birka, sztereotíp szöveged? Te vagy a megmondóember? Te vagy a jani?
Mennyémá'....Kösz a bemutatkozást.

joe3650 (törölt) 2010.03.06. 11:38:20

Direkt írt parasztosan vagy ez alap?:D

Gico 2010.03.06. 12:46:01

Talán jobb is, ha tréleren hozzák a motort...ha évente tényleg csak egyszer ül rá. A fél közönség kihalna mire Daytonába érnek.

intruderjani 2010.03.06. 12:55:01

@Joe3650: Tajparaszt vagyok, me' tőlem csak ennyire fussa. Lehöt engöm is trágyázni érte, de legalább tudom a helyöm. Sokkal több bódug embör éne itten, ha mások is imígyen tennének...

@sün58: Bocsánatat kérök, a te nevedben nem akartam szó'ni. Honnét tudod, hogy mi a értemi színvonaluk? Me ránézté' pár képre? Képek, me fé'infomációk alapján ítész? Été te ottan? Háhogy van ez?

@lally: Engöm megmondóemberező? Me' trágyázod őket, aszt ha szó' valaki, akkor meg mingyá csak "véleményt nyilvánítasz"? Szíved joga. Én is csak aszt tettem. Akko' most ezért te mé' trágyázó engemet? Há pont aszt csinálod amé' engem megszósz? Akku ki a megmondúembör? Gondukozzámá! Úgy gondulom még nem mutatkosztam be neked, vagy te is két komment alapján itékező? Nem cseresznyéztünk egy tálbúl, asztat hiszem, hogy ismerjé...

tibidanny 2010.03.06. 15:11:08

ha kell, regebbi bikeweekrol van vagy parszaz kepem..

martong 2010.03.06. 16:22:28

@intruderjani: Dani, voltam kint, él kint rokon, sajnos tényleg elég alacsony az alapműveltségük, nagyon jó szakemberek vannak, ez tény, de csak és kizárólag egy dologhoz értenek, amúgy sík hülyék. a dagadság meg alap a gyorskaja paradicsomban, egy-egy filmhez, kliphez úgy kell összevadászni a jónőket lassan.
Egyébként meg ha igazi tajparaszt lennél nem tennéd ki az idézőjeleket a paraszt(nak szánt) kommentek elé ;)

És nem irigylem őket, nyakig el vannak adósodva (Kínának pl.), de szivesen élnék úgy, csak nem dagadtan. (hozzátenném 102kg vagyok és abból 5kg a zsír - tudom, tudom) :D

Üdv: egy Sporis

intruderjani 2010.03.06. 19:38:17

@martong: Jani az a Dani, de nincse' gond. A nem baj, ho' egy dologho' értenek, ha abban jók és egész életükbe aszt csinyáják, ha megfelelő embürök űnek a megfelelő helyen, akko' látható milyen hatékonyan lehöt műköttetni az országot. Irigyeni én' se irigyelem őket, meg ne' is énék kint, de nem trágyázok csuklóbul, csak mer' ... (ezer okot talá'nak, akik trágyázni akarnak). Ez a kínai dolog meg érdükös, nem csak az USAának, hanem más nyugati mög keleti országuk legnagyobb államkötvény, meg deviza vásárólója Kína. Aszt meg má nem is mondom hogy az ájemef kötvényeit is ők veszik nagy tételbün (tudnillik azok se szarják a pézt, amit például nekünk is attak) satöbbi. Nade mindegy is, egy (taj)paraszt nem sokat tud ezekrű' a dolgukról, a mezőn ni'csen tévé...

Gombaraz 2010.03.19. 11:44:11

nagy-nagy,színes-színes,fényes-fényes
Egyébként egy barátom épp kint dolgozott az egyik ilyen biker week idején, aszonta pár nap után agyvérzése volt a harley dübörgéstől...pedig előtte odavolt érte...:)

Friss topikok

belsoseg feed

Nincs megjeleníthető elem

jajjdecsunya feed

Nincs megjeleníthető elem

racingdream feed

Nincs megjeleníthető elem

rallyedream feed

Nincs megjeleníthető elem

reklamarchivum feed

Nincs megjeleníthető elem

robogo feed

Nincs megjeleníthető elem

tcomment feed

Nincs megjeleníthető elem

süti beállítások módosítása