Most már talán neked is lehet Harley-d!

HD Street (2).jpg

Van olyan, hogy egy gyártó kihoz valami döbbeneteset, és néha az új produktum a hierarchiában lefelé döbbent, azaz a nyitás a hétköznapi vevők felé történik.

A HD már rég nem a szakállas tetovált bőrbefingó szararcok márkája, sokkal inkább üzletembereké, de amit a HD-ről képzelünk az mindig a nagy, nehéz, hangos, tökkel ülős vasak világa. Persze ott vannak a Sportsterek (pénzügyileg) a kínálat alján, de a Harley-Davidson most mert csinálni valami urbánusabbat, városi közlekedésre. Annak, aki nem akar robogózni és azért részese akar lenni a legendának. Csak sokkal olcsóbban, mint eddig bármikor.

HD Street (1).jpg

Az XG750 Street pontosan ez, épp ezért vigyázni is kell, hogy ne azt várjuk tőle, amit nem ígér. Ez egy robusztus városi jármű, amelynek célja hogy stílusossá és élvezetessé tegye a városi közlekedés.

HD Street (5).jpg


Ez alatt azt is lehet érteni, hogy van rajta pár kazánlemez szintű elem (ami érdekes kontrasztban van 1-2 finomsággal, mint az igényes mart felnikkel), mégis könnyed tudott maradni. De azt is, hogy ez nem 7 milliós árszint, a fele sincs egy komolyabb Harley-nak. Nyilván ez nem egy olcsóbb Sportster, hanem teljesen más. Ez egy néhol darabos, de alapvetően finom motor, fürge 750-es V2-es vízhűtéses blokkal, amit tényleg a városban érzi magát elemében. 

Most már annak is lehet Harley-Davidsonja, aki eddig nem tudta, vagy nem akarta megengedni magának.

A bejegyzés trackback címe:

https://sebessegoltara.blog.hu/api/trackback/id/tr426789955

Friss topikok

belsoseg feed

Nincs megjeleníthető elem

jajjdecsunya feed

Nincs megjeleníthető elem

racingdream feed

Nincs megjeleníthető elem

rallyedream feed

Nincs megjeleníthető elem

reklamarchivum feed

Nincs megjeleníthető elem

robogo feed

Nincs megjeleníthető elem

tcomment feed

Nincs megjeleníthető elem

süti beállítások módosítása