Százzal is mehetsz jogsi nélkül

Amikor először láttam ezt az egyszerű szerkezetet, csak elismerően csettintettem. A faéknél kicsivel bonyolultabb padra lenyűgöznek egy rendes, széria motort, aztán bárki felülhet, megtapasztalni a Harley-életérzést. Born to be ride, wild to be free, épp csak a hajadat nem fújja a kaliforniai szél. A hátsó kerék alatti görgőknek köszönhetően simán végig lehet váltogatni az összes fokozatot, a felirat szerint akár 65 mérföldes sebességgel állhatsz egyhelyben. És most ezt a szerkezetet kihozta a Harley-Davidson az AMTS-re.
Hibátlan marketingfogás, kapudrog ez, amit akár egy tízéves is kipróbálhat. Legfeljebb rákiáltanak, mikor már negyedszerre forgatja egyesben tiltásig a motort. Csak annyi előfeltétele van a próbának, hogy a motortesztelő elérje a  pedálokat.

A bejegyzés trackback címe:

https://sebessegoltara.blog.hu/api/trackback/id/tr257287095

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

laczek 2015.03.21. 14:48:21

Milyen Harley-t szíjaztak le? Nagyon jól néz ki

Nbl 2015.03.21. 21:24:12

@laczek: de csak azért néz ki jól, mert nem hasonlít egy klasszikus Harley-ra :-)

Nbl 2015.03.21. 21:28:50

Mellesleg ez a millió istráng meg spanifer mindent kelt csak éppen profi hatást nem... Kb így kötöttük ki gyerekkoromban a karácsonyfát az összes létező ágyhoz meg szekrényhez miután kétszer felborult és az összes dísz szarrá tört.

Kökény6 2015.03.22. 06:13:57

@Nbl: Noha nem vagyok "szakértő", de kapásból 2 okot is el tudok képzelni:- annak a motornak van némi súlya, egy első kerék rögzítéssel még nem lesz stabil,
- ha tényleg bárki ráülhet, akkor inkább teszik bolondbiztossá, mintsem hogy valaki rommá törje.

Friss topikok

belsoseg feed

Nincs megjeleníthető elem

jajjdecsunya feed

Nincs megjeleníthető elem

racingdream feed

Nincs megjeleníthető elem

rallyedream feed

Nincs megjeleníthető elem

reklamarchivum feed

Nincs megjeleníthető elem

robogo feed

Nincs megjeleníthető elem

tcomment feed

Nincs megjeleníthető elem

süti beállítások módosítása