Hangos kipufogót a játszóterekre!

Sokan már kiskorukban ki akarnak tűnni a tömegből. Már a bringájuk sem olyan, mint a szomszéd Lajcsikáé: matricákkal, lámpákkal, szigetelőszalag-csíkokkal próbálják az ifjú átépítők mássá tenni a cangát.

Nálunk nem akkora divat, de jenkiknél már évtizedek óta bevált trükk: karton, vagy műanyag kártyát rögzíteni a vázra, úgy, hogy a küllők pattogtassák azt. Mert így klassz motorkerékpár hangja lesz.

Persze az örök érvényű biker-mondást a tíz alattiak is magukénak érzik: loud pipes save lives! Szerencsére nem kell béna kerregéssel beérniük a telep vagányainak, megjött a turbospoke.

Most már a homokozóban sem lehet nyugta az embernek a hangos kipufogójú bringáktól! 

 

Természetesen matricák és hangolható plasztik kártyák is a készlethez tartoznak, hogy igazán egyedi módon válhasson az emberfia nevetség tárgyává.

Naná, hogy vannak már sufnituning megoldások is. Nem kell hozzá más, mint egy lejárt hitelkártya, meg egy alumínium energiaitalos doboz. Ezt legstílusosabban zöld-sárga csíkos szigszalaggal lehet díszíteni:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sebessegoltara.blog.hu/api/trackback/id/tr603548602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szomjas77 2012.01.16. 10:00:45

Ezt biztos,hogy ide akartátok írni? Valami kerékpáros oldalon jobban mutatna.

bufesrac 2012.01.16. 14:56:24

Ez nagyon beteg! :D A régi küllőgyűrűk jutnak eszembe róla, amik mindenféle rikítós színekben voltak kaphatóak és csak rá kellett pattintania küllőre. Mondjuk az legalább csak szolidan pattogott, ahogy tekerte az ember.

janoszeged 2012.01.16. 18:26:44

A zajkeltést már az ősember is gyakorolta. Atavizmus sajnos.

_lászló 2012.01.17. 00:00:42

Én szülőként azt gondolom, hogy a gyermekemnek ez egy plusz biztosíték arra hogy a játszótéren a többiek meg fogják hallani, így nem is fogják elütni!

_lászló 2012.01.17. 00:07:35

Komolyra fordítva.. Ugyanezt csináltuk mi is 20 éve, csak öblítősflakonnal. Most jobb a technika, na és akkor mivan.. Azóta van egy motorom, de a hülyegyerekeket nem szabad lenézni a berregős játék miatt. Azért abban igaza volt valamelyik előttem szólónak hogy ez azért valahol mégiscsak valami motoros blog.. vagy mi..

Friss topikok

belsoseg feed

Nincs megjeleníthető elem

jajjdecsunya feed

Nincs megjeleníthető elem

racingdream feed

Nincs megjeleníthető elem

rallyedream feed

Nincs megjeleníthető elem

reklamarchivum feed

Nincs megjeleníthető elem

robogo feed

Nincs megjeleníthető elem

tcomment feed

Nincs megjeleníthető elem

süti beállítások módosítása