Sebesség nagy vonalakban

A sebesség kérdésével túl sokat foglalkozunk. Hajszoljuk, ábrándozunk róla, fontosnak hisszük és körmönfont módszerekkel próbáljuk érzékeltetni. Cicatuning vagy sportkipufogó, tulajdonképpen egyre megy, akárcsak a megrajzolt áramvonal és barkácsolt légterelő.

Bezzeg Dermot Walshe – előbb elkészítette az egyik legbájosabb képregényt, amelyben Standing Woody, vagyis a megveszekedett ír versenyző Stanley Woods történetét dolgozta föl, most pedig itt a kis rajzfilm tőle. Letisztultan, csupán néhány vonallal érzékelteti a száguldást, a gyönyörűséges öreg motorok mozgását. Nézzék meg, aki szereti az ilyet, nem fogja hiányolni az egy percet, amit erre áldoz életéből.

Galériánkat is érdemes meglesni, Woods-ról, kortársairól és a legendás angol motorokról láthatnak ritkán látott fotókat.

A videót a fokozottan kattant Bikermetric-en találtuk. 

A bejegyzés trackback címe:

https://sebessegoltara.blog.hu/api/trackback/id/tr452465935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ZON 2010.11.23. 08:17:18

Nem semmi fazon lehetett.A legenda szerint a csapata hevesen integetve próbálta gyorsítani a versenyzőt, mire Woods (versenytempóban hajtva) derékmagasságban legyezett csuklóból...

Mutatta, hogy akkorka gyerekei vannak,nem vállal többet.

janoszeged 2010.11.25. 19:16:39

Abban az időben nem volt ritka a műszaki hibából adódó halálos baleset. Ezek a megszállott versenyzők vállalták a veszélyt. Az Ő életük árán történtek a műszaki fejlesztések. Minden tiszteletet megérdemelnek!

Friss topikok

belsoseg feed

Nincs megjeleníthető elem

jajjdecsunya feed

Nincs megjeleníthető elem

racingdream feed

Nincs megjeleníthető elem

rallyedream feed

Nincs megjeleníthető elem

reklamarchivum feed

Nincs megjeleníthető elem

robogo feed

Nincs megjeleníthető elem

tcomment feed

Nincs megjeleníthető elem

süti beállítások módosítása