Így mulat a részeg motoros

 

Ugye említettem már, hogy az Erzberg Rodeo a világ talán legnehezebb és legőrültebb motorversenye? Ha nem, akkor ezek a képek biztosan alátámasztják állításomat. A merevlemezt takarítva bukkantam rá az életet élvező és mulatni tudó versenyző képeire – nincs szívem kitörölni, ezt látni kell másnak is.

A szombat esti mulatságon készültek a fotók, akkor már nyilvánosak voltak a részeredmények, mindenki tudta, bejutott-e a döntőbe, vagy sem. Aki nem, az inni kezdett, társaival és a szurkolókkal együtt döntötte magába a Zehn kleine Jägermeistert. Vagy huszat.

A hegyek között visszhangzottak a kurjantások, az árokban részeg helyi muffokkal fetrengtek a kapatos sportolók. Üvöltött a zene – ez a szombat esti láz Erzbegben. Abban a pillanatban, ahogy a kraut technót felváltotta a helyi bányászzenekar, valaki futva indult meg a színpad felé: akármennyire is próbálták társai visszafogni az enduróst, nem hagyta magát.

Egy izzadva kábuló lánytól elvette a műanyag trombitát, majd beült a fúvósok közé. Fújta, fújta; mégsem haragudott rá senki. A bánya tetejére felhúzott sátor nem a filharmónia – a hegyen sok minden megengedett. A karmester néha beintett neki is, a nézők tapsoltak, és őszintén kívánták: legyen a zene mindenkié.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sebessegoltara.blog.hu/api/trackback/id/tr921484142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

scheerti · http://scheerti.blog.hu 2009.10.29. 17:04:01

Legalább nem motorral ment a színpadra.

Schiwasser 2009.10.29. 21:41:53

Ezt egyszer látnom kell!

Mármint az Erzberg Rodeo-t! :)

Friss topikok

belsoseg feed

Nincs megjeleníthető elem

jajjdecsunya feed

Nincs megjeleníthető elem

racingdream feed

Nincs megjeleníthető elem

rallyedream feed

Nincs megjeleníthető elem

reklamarchivum feed

Nincs megjeleníthető elem

robogo feed

Nincs megjeleníthető elem

tcomment feed

Nincs megjeleníthető elem

süti beállítások módosítása