Öt dolog, amitől meghalhatsz

Íme ez az öt legnehezebb trükk, amit motorral véghezvihetsz. Nagyon könnyednek és lazának tűnnek a fiúk, de ne feledjük, akrobatikus mutatványaik mögött borzasztó kemény gyakorlás van.

A motorosok 99,99 százaléka soha az életben nem fog szándékosan dupla szaltót ugorni, de még szimplát sem, nem beszélve a fizikával dacoló előre forgásról. Javasoljuk, se felnőttek, se a valósággal csak érintőlegesen kapcsolódó kamaszok ne kezdjenek el csak úgy a kert végi kupacokon repdesni – annak sose lesz jó vége.

A bejegyzés trackback címe:

https://sebessegoltara.blog.hu/api/trackback/id/tr264846212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pedaz 2012.10.13. 22:48:44

Nyilván kötelező a figyelmeztetés a cikk végén, de a videón látható srácok is kiskamaszként a kert végében kezdtek hülyéskedni, aztán ez lett belőle.

merida001 2012.10.15. 00:38:13

Azontúl, hogy "kiskamaszként" kezdték...szóval ha egy illetőnek tetszik ez a műfaj, hogy juthat el ilyen szintre?? Minden egyes gyakorlás életveszélyes...szóval erre a szintre való eljutás sem keddről szerdára jött össze. Ha kert végében kezdi ugye az nem helyes, de akkor hogyan fogjon neki? Erre nincs tanfolyam, vagy suli ami ezt oktatná. A levegőben semmi nem kapja el, hogy húú haver ezt nem jól csinálod... szóval ez az elején is veszélyes meg a profi szinten is egyaránt. Ha egyáltalán eljuthat odáig valaki... Márpedig eljutnak, mert egyre többen lesznek.

Poita not Peter! 2012.10.15. 09:30:21

@merida001: szivacsgödörbe ugranak Pastrana videóiban többször látható

Friss topikok

belsoseg feed

Nincs megjeleníthető elem

jajjdecsunya feed

Nincs megjeleníthető elem

racingdream feed

Nincs megjeleníthető elem

rallyedream feed

Nincs megjeleníthető elem

reklamarchivum feed

Nincs megjeleníthető elem

robogo feed

Nincs megjeleníthető elem

tcomment feed

Nincs megjeleníthető elem

süti beállítások módosítása