A szezonnak vége? Az övének biztosan nem!

Bár a valódi téli időjárás, a nagy hideg, a jég és a hó még várat magára, a motorosok nagy többsége azért már eltette télire a gépet. Persze lehet még látni olyanokat, akiknek nem csupán hobbi, hanem elsődleges közlekedési eszköz a motorkerékpár, ők örülnek a viszonylag hosszúra nyúlt szezonnak. Vannak azonban olyanok is, akiket a legviszontagságosabb időjárás sem tántorít el, hogy kedvenc hobbijuknak hódoljanak.

maxresdefault

Ott van rögtön a svéd Robert Gull, akinek jeges egykerekezéséről már beszámoltunk. Rajta kívül azért még vannak egy páran, akik nemcsak közlekedésre, hanem mutatványozásra is használják motorjukat a téli hónapokban. A brit Dougie Lampkin például a triálozás nagy kedvelője, és ami azt illeti, nem is ügyetlen a szakmájában: tizenkétszeres világbajnokként lehet némi fogalma a sportágról.

dougie-lampkin-tundra-trials-01

Most azonban a hagyományos akadályok helyett elutazott Észak-Finnországba, ahol egy hatalmas igluban alakítottak ki számára triálpályát. De persze ha már ott volt, nemcsak a jégkunyhóban játszadozott, hanem a havas finn tájon is körülnézett. A végeredmény egy látványos és hangulatos kis videó. Nézzék csak!

A bejegyzés trackback címe:

https://sebessegoltara.blog.hu/api/trackback/id/tr146989223

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gumitamin 2014.12.18. 10:53:11

Nagyon látványos, profi videó.

Prof. Dr. Ausgezeichnet Lienen-Brücke 2014.12.18. 11:26:16

Ez pont egy olyan videó, amiben a motor tök felesleges.

átlátó 2014.12.18. 12:41:42

Nem pofázni a motról.. fölülni és menni...mínusz 5 alatt jobban fölöltözni.

muz 2014.12.20. 09:55:20

@Prof. Dr. Ausgezeichnet Lienen-Brücke:

Én így vagyok a te hozzászólásoddal!

Friss topikok

belsoseg feed

Nincs megjeleníthető elem

jajjdecsunya feed

Nincs megjeleníthető elem

racingdream feed

Nincs megjeleníthető elem

rallyedream feed

Nincs megjeleníthető elem

reklamarchivum feed

Nincs megjeleníthető elem

robogo feed

Nincs megjeleníthető elem

tcomment feed

Nincs megjeleníthető elem

süti beállítások módosítása