Harley a levegőben?

16.jpg

Nem, nem repülő H-D-ról lesz szó, de tény, hogy ezek a motorok mechanikusan, maguktól tartózkodnak a levegőben.

6.jpg

Eredetileg robogóblogot akartam írni, de Las Vegasban nincs annyi robogó, hogy sikerült volna akár egyet is lefotóznom, márpedig épp itt vagyok, sajnáltok, tudom.

2.jpg
Szerencsém van azonban: az első este beleakadtuk a Harley Davidson Café nevű műintézménybe, ami nem volt nehéz, lévén egy fő utca van, a Strip, és annak a hotelunkhoz legközelebbi sarkán volt.

5.jpg
Valami fenomenális burgert ettem, de a lényesebb kérdés az, hogy nem vicceltek a névadással: sok-sok ezer dollárnyi Harley-Davidson található a helyiségben, zöme a fejünk felett keringve. Köztük az egyik kedvencem, a Street Bob is.

9.jpg
A leggagyibb példány kétségkívül a motoros himnuszként tisztelt, nyilvánvalóan felháborító véleményem szerint hervasztóan szar Szelíd motorosok c. film sztárja: Amerika Kapitány, melynek nyergében bohóckodva lefotóznak, és digitálisan las vegas-i látványt másolnak mögénk. 

1.jpg
Ez a rész tényleg überszar, nem éri meg képet beraknom róla, de ezen kívül minden részlet ott van. Már a bejárat felett, az utcafronton hatalmas műharley hívogat, a járdán Harleynövény-installációk, bent pedig nem csak le van téve 1-2 motor. (Köztük egy 1957-es Panhead. Nem értek hozzá, de biztos ér valamit.) Hanem a fejed felett lebeg.

4.jpg
Építettek egy rendszert a libegő mintájára, amin körbe-körbe vonul felettünk, a plafonra szerelt pályáról lelógatva egy csapat motor, néha el-eltűnve a falban. Ehhez képest a falra aggatott féltank-garmada nem nagy cucc. Főleg, hogy mind igazi, működő motor, zsír állapotban. 

15.jpg
És még az alkoholmentes sörük is jó. Tudnak ezek az Amerikaiak!

17.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://sebessegoltara.blog.hu/api/trackback/id/tr335537930

Friss topikok

belsoseg feed

Nincs megjeleníthető elem

jajjdecsunya feed

Nincs megjeleníthető elem

racingdream feed

Nincs megjeleníthető elem

rallyedream feed

Nincs megjeleníthető elem

reklamarchivum feed

Nincs megjeleníthető elem

robogo feed

Nincs megjeleníthető elem

tcomment feed

Nincs megjeleníthető elem

süti beállítások módosítása