Ész nélkül szlalomozó kretén

Nyilván nem nagy ügy kikövetkeztetni, hogy a szerkesztőség nagy része motorosként is alapvetően a motorosok pártján áll. De azért el kell ismerni azt is, hogy - bár mindig mindenki az autósokat tartja hibásnak, sőt hülyének - koránt sincs mindig így.

Gyönyörű példát hozott erre a youtube: Szlalom Józsi nagyon magabiztosan kerülgette az autókat a pályán, és amikor az ember nagy királynak érzi magát, akkor jön a baj.

Nyilván nem normális állapot, hogy járművek állnak a pályán, az meg főleg, hogy két kamion egymás mellett. De meghalni sem normális dolog: ezért kéne ésszel, körültekintően közlekedni.

Egy ilyen esetre egy speciális módszerrel lehet felkészülni: lassabban kell menni, ún. közlekedési és útviszonyoknak megfelelő sebességgel. Uram bocsá', amikor nagyon közeledik a kamion, el lehet venni a gázt, hogy idejében lehessen fékezni és ne kelljen bepróbálkozni azzal, amit a videón látni fogsz.

A kamionok ki tudja mi okból álltak, de elsőbbséget hátrafelé még a motorosoknak sem kell adniuk. Ha viccesek akarnánk lenni, azt mondanánk: nem káromkodni kell (shit!,shit!,shit!), hanem fékezni. De nem tartjuk viccesnek. Inkább fáj.

A bejegyzés trackback címe:

https://sebessegoltara.blog.hu/api/trackback/id/tr815444204

Friss topikok

belsoseg feed

Nincs megjeleníthető elem

jajjdecsunya feed

Nincs megjeleníthető elem

racingdream feed

Nincs megjeleníthető elem

rallyedream feed

Nincs megjeleníthető elem

reklamarchivum feed

Nincs megjeleníthető elem

robogo feed

Nincs megjeleníthető elem

tcomment feed

Nincs megjeleníthető elem

süti beállítások módosítása