Aztán lehet menni csöcsös hoszteszeket bámulni

Péntektől vasárnapig tart a Budapest Motor Fesztivál

Én már piszkosul megnézném élőben a Kawasaki H2-t és az átépített H-D Street 750-eket, de kezdjük türelmesen az elején: pénteken indul és vasárnapig tart a Budapest Motor Fesztivál HUNGEXPO Vásárközpontban. Igazi szezonindító esemény, ahol minden motoros megtalálja a számításait. Az újdonságokra fogékonyakat kilenc nagy márka várja, köztük a Suzuki, a Honda, a Yamaha, a Kawasaki és a Harley-Davidson, vagyis 2015 sok újdonságát testközelből meg lehet tekinteni. Akinek hamar fejfájása lesz az új motoroktól, az egyből átugorhat az Épített Motorok és Autók találkozójára (EMAT), ahol a hazai ismert, ismeretlen és világhírű motorépítők munkáit lehet végignyálazni. Ha valakinek még ez is sok, akkor megcélozhatják a használt motor vásárt is, ahol nem csak nézelődni lehet, hanem venni és eladni is.

A Motor Fesztiválon egyébként remek alkalom a pénz elszórására is, hiszen az összes nagyobb motoros bolt is kitelepül, és náluk elég jó akciókkal szerezhetjük be azt a néhány ruhát-kiegészítőt, ami még hiányzik a szezonra.

Aztán a végén meg át lehet menni a Tuning Show-ra csöcsös hoszteszeket bámulni. Teljes program itt.

A bejegyzés trackback címe:

https://sebessegoltara.blog.hu/api/trackback/id/tr797278769

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lone 2015.03.18. 13:40:00

Nem találom a kiállítók pontos listáját..

Kelly és a szexi dög 2015.03.19. 09:23:50

motorok-autók-csajok -- rossz nem lehet!

Friss topikok

belsoseg feed

Nincs megjeleníthető elem

jajjdecsunya feed

Nincs megjeleníthető elem

racingdream feed

Nincs megjeleníthető elem

rallyedream feed

Nincs megjeleníthető elem

reklamarchivum feed

Nincs megjeleníthető elem

robogo feed

Nincs megjeleníthető elem

tcomment feed

Nincs megjeleníthető elem

süti beállítások módosítása