Tudjuk még fokozni!

A Totalcar Parkoló Parádé, túlzás nélkül állíthatom, tökéletesen illik a sikeres rendezvényeink (pályanapok, autósmozik, belsőség találkozók) sorába. Nem azért, mert mi olyan ügyesek vagyunk, hanem mert Ti, olvasók eljöttök, és zseniális eseménnyé teszitek. Jó arcok, jó járgányok, jó hangulat. Kötöttségek, kötelezettségek nélkül. Nincs muszáj-program, nincs kizáró ok. Olyan autóval, motorral jöhettek, amilyennel csak jólesik, nem kell, hogy régi vagy új, átépített vagy gyári eredeti legyen. Nagyon sokan voltak az első két Parkoló Parádén a Hungexpo parkolójában, de most szombaton mindent felülmúlt a résztvevők száma, és végre (talán a felhívásunknak is köszönhetően) jó sok motoros is eljött. Ezúton is köszönöm nektek, hogy ott voltatok!

DSC08207

Sok szót nem vesztegetnék arra, hogy leírjam, miről maradtak le, akik nem jöttek el, a képek magukért beszélnek. A korábbi Parkoló Parádékról itt és itt találhattok fotókat, a mostaniról is van összefoglaló a belsőségen, én itt kimondottan a motorokra koncentrálnék. A fotók sajnos nem adják vissza tökéletesen az esemény hangulatát, de higgyétek el, nem nagyon kívánhat az autó-/motorbuzi ember magának kellemesebb szombat délutáni elfoglaltságot.

DSC08162
Tényleg minden volt:korai BMW K100, Buell, Yamaha Fazer, Vespák, Csikós öreg Kawája...

Vannak még ötleteink, szerintem tudjuk tovább fokozni a dolgot. Az egyik nagyon fontos dolog, hogy már most megkérünk mindenkit, ne száguldozzunk, füstöltessünk gumit se a parkolóban, se az Albertirsai úton – senkinek nem hiányzik, hogy a nyakunkra küldjék a rendőröket (akiket érdeklődőként, barátkozni a legnagyobb szeretettel várunk!) és még ennyire sem szeretnénk, hogy egy hülye baleset rontsa el sokak játékát.

DSC08242
Amíg megy a bandázás, a villanymotorba áramlanak a coulombok

Csendes (na jó, viszonylag csendes) parádét szeretnénk, ahol a lehető legkisebb a konfliktus veszélye. Van elég olyan találkozó, ahol lehet hangnyomás versenyt rendezni, ha száguldozni akar valaki, arra meg ott vannak a pályanapok. Ide, a Parádéra sokan gyerekkel, kutyával jönnek, mert családi programnak is elsőrangú, már csak miattuk is tartsuk meg a buli laza, nyugodt hangulatát.

DSC08282
Nagytankos MZ Trophy Sport

A képekre kattintva további képeket találhattok a harmadik Parkoló Parádéról. És el ne feledjem, legközelebb gyere el te is!

A bejegyzés trackback címe:

https://sebessegoltara.blog.hu/api/trackback/id/tr526160262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

magezoli 2014.05.16. 17:43:40

Nagyon-nagyon remélem, hogy a következőre már ki tudom vinni a helyrehozott, újrafényezett VFR-em :)

Lomha 8V 2014.05.17. 10:35:50

Ah, egy Trophy Sport. A sima Trophy-mat is imádtam, ezzel koronaékszerként bánnék. :)

Gyurma73 · https://plus.google.com 2014.05.17. 10:58:51

Trophy sport az gyárilag volt ilyen?

janoszeged 2014.05.21. 09:34:23

Igen. Magyarországon nem forgalmazták, Németországban dolgozó fiatalok hoztak be néhányat. Elérhetetlen volt számomra is.

Powerslave 2014.05.27. 16:23:54

Legközelebb = ?

Szerintem lassan esedékes volna a rendezvénynek egy menterend fabrikálása...

Friss topikok

belsoseg feed

Nincs megjeleníthető elem

jajjdecsunya feed

Nincs megjeleníthető elem

racingdream feed

Nincs megjeleníthető elem

rallyedream feed

Nincs megjeleníthető elem

reklamarchivum feed

Nincs megjeleníthető elem

robogo feed

Nincs megjeleníthető elem

tcomment feed

Nincs megjeleníthető elem

süti beállítások módosítása