A kabinrobogók elmehetnek a francba

 guzzi spada.JPG

Szerintem mindannyian roppantul irigyeljük azokat a kattantakat, akik megtehetik, hogy körbemotorozzák a világot. (Persze nem mindig tehetik meg, egyszerűen csak meghoznak olyan durva áldozatokat, amiket mi, halandók nem hozunk meg.)

Kevin és Karen olyan országban élnek, ahol megtehetik, hogy félretesznek egy ilyen őrültségre. (És ahol mellesleg jó sok magyar dolgozik, hogy félretegyen valami hétköznapibb dologra.) Spóroltak egy pár hónapot az útra, pontosabban 10 évet, az eszköznek használt 79-es Guzzi Spadát pedig öt évig reszelték. Tuningtükör, kisindex, mobiltelefontartó, ledes menetfény meg ilyesmi lehet hogy került rá, de nem valószínű. Ennél látszólag komolyabb módosításokat végeztek: elég csak egy pillantást vetni az első futóműre, meg a tetőre. A szépség és a villantás nem volt szempont. 



Elöször BMW GS-en gondolkodtak (nem, nem C1-en), de mind Kevinnek, mint Karennak van már Guzzija, és mivel Kevin 20 éve Guzzista, ráadásul maga is szereli, ezért maradt a Spada, amit persze felújított.

A pár jelenleg az Egyesült Államokban, Kaliforniában tartózkodik a blogjuk szerint, bár azt írják, hogy a blog nem up-to date, mert menet közben nemigen neteznek. Innen Dél-Amerikába indulnak majd tovább, de lehet hogy most tértek vissza Kanadából Alaszkába. De jó nekik!

Kalandjaikról itt olvashatsz bővebben.

A bejegyzés trackback címe:

https://sebessegoltara.blog.hu/api/trackback/id/tr755880512

Friss topikok

belsoseg feed

Nincs megjeleníthető elem

jajjdecsunya feed

Nincs megjeleníthető elem

racingdream feed

Nincs megjeleníthető elem

rallyedream feed

Nincs megjeleníthető elem

reklamarchivum feed

Nincs megjeleníthető elem

robogo feed

Nincs megjeleníthető elem

tcomment feed

Nincs megjeleníthető elem

süti beállítások módosítása