Most hétvégén: így tolják a magyar menők

A magyar motokrossz szezon csúcspontja jön most vasárnap, a hagyományos szezonzáró összecsapás, a csapatbajnoki versengés. Ennél komolyabb motorversenyt nem láttál még ebben az évben. A legmenőbb hazai arcok (Németh Kornél, Szvoboda Bence, Firtosvári Gábor, Hugyecz Erik) és a legjobb csapatok (HTS KTM, Maurer Husqvarna, Yamaha Fehér) egyszerre a pályán.

1

Jönnek szlovén élmenők, nemzeti színekben indul a magyar válogatott, de ott lesz a rajtnál egy amerikai srác is, aki a legnagyobb világsztárokkal versenyzett egész évben, és csak ezért az összecsapásért látogat el hozzánk. Ja, még nem mondtuk volna?! Az amerikai motoros nagyszülei magyarok, és már korábban olvashattál vele egy interjút itt. Alex Nagy most találkozik Nagy Alexszel, tehát a saját szemeddel győződhetsz meg arról, hogy két srácról van szó. Sőt, az is kiderülhet, melyikük megy jobban.

Az esemény Facebook oldalára ide kattintva juthatsz.

A bejegyzés trackback címe:

https://sebessegoltara.blog.hu/api/trackback/id/tr656801933

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Friss topikok

belsoseg feed

Nincs megjeleníthető elem

jajjdecsunya feed

Nincs megjeleníthető elem

racingdream feed

Nincs megjeleníthető elem

rallyedream feed

Nincs megjeleníthető elem

reklamarchivum feed

Nincs megjeleníthető elem

robogo feed

Nincs megjeleníthető elem

tcomment feed

Nincs megjeleníthető elem

süti beállítások módosítása