Dagadt bolond vagy? Tök mindegy, imádni fognak!

Ki a tököm speciál: Streetbike Tommy

streetbiketommy1
Figyeljék meg jól: így néz ki egy ember, akinek bejött az élet

 

Tommy Passemante a Nitro Circus tagja, ám ő úgy került be a világhírű show-ba, hogy egyetlen extrém sportban sem tartozik az élvonalba. Sőt, testalkata miatt a világ sportjainak nagy részére kapásból alkalmatlan. Viszont akkorát esett pofára, hogy a sokat látott motokrosszosok is földig lengették a sisakjukat.

 

Tommy, a Streetbike előnevet nem félelmetes közúti gyakorlatairól kapta, hanem egy Darwin díjra felterjesztéssel egyenértékű hülyeségről: fogadásból bevállalta, hogy egy szivacsgödör felett beadja egy GSX-R1000-rel az előre szaltót. Nehéz megítélni, hogy tökösségre, vagy éppen komplett hülyeségre vall, hogy egyáltalán megpróbálta beadni a trükköt a kétezer dolláros tétért, de én az utóbbira voksolnék, hiszen az ember például azért lett a Föld leginkább meghatározó faja, mert pont az ilyen ötletekre megtanult nemet mondani.

streetbiketommy4
Csúcsformában: a mester éppen rákészül egy mutatványra

 

Az első próbálkozásnál látszik, hogy az elmélet megvolt, de nagyobb tempó kéne. A második nekifutás viszont enyhén horror lett: valahogyan elkottázták a rámpa és a szivacsgödör közti távot, és Tommy bőven túlrepülte a biztonságos landolásra esélyt adó vermet. Az előzetes feltevéseknek megfelelően a szaltó sem sikerült, és orbitális pofára esés lett a vége. A betonra, ha nem lett volna világos.

 

 

 

Végül megkapta a kétezer dollárt, de ennél sokkal többet adott az életéhez, hogy a videó hatalmas karriert futott be az interneten – ám míg hasonló sztárok, mint például a Star Wars kölyök vagy az Afro Ninja ebből azért nem éltek meg, Tommy-t elismerésre méltó teljesítményéért/hülyeségéért leigazolta a Nitro Circus, és mint hivatásos bohócot azóta is folyamatosan foglalkoztatják.

 

Pastranáék szokatlan döntését az idő igazolta, Streetbike Tommy azóta a közönség egyik kedvence lett, a teljes stáb is rajong érte, ő pedig azt csinálja amiben a legjobb: teljes erőbedobással adja a hülyét. Hát lehetséges, hogy valakinek ennél jobban bejött az élet?

 

steetbike tommy2
Az É-L-E-T C-S-Á-S-Z-Á-R-A
A Nitro Circus Moto Mayhem 2015. június 14-én érkezik Magyarországra a Groupama Arénába, ahol Streetbike Tommy és társai bemutatják egyedülálló mutatványaikat.

A bejegyzés trackback címe:

https://sebessegoltara.blog.hu/api/trackback/id/tr487367966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Xebu 2015.04.15. 10:36:10

Annyi esze azért volt, hogy még röptében leszálljon a motorról, így az nem a fejére esett.

Schütii 2015.04.15. 11:37:31

Annyi esze, mi?... LOL Inkább így adta ki.

Kaksi Atomerőmű 2015.04.15. 13:23:57

nem akart előre szaltót, azt csak a sebességnek köszönhette.

sanyix 2015.04.15. 14:06:08

de furán csörömpölt az a motor, már az esés előtt is.

Pepejoe 2015.04.15. 21:27:56

Nyilván kész volt az a motor mechanikailag meg mindenhogy már amúgy is...
Tommy örüljön hogy él, Isten kedveli a hülyéket.

Slippery Slick a menetlabilizátor 2015.04.15. 21:45:01

Én nem tudom, hogy hová nyúl Tommy ezen a képen, de ha oda, akkor megérte :)

nagyo78 2015.04.18. 11:48:57

Mondjuk a weboldalukon sehol nem szerepel a figura...

Friss topikok

belsoseg feed

Nincs megjeleníthető elem

jajjdecsunya feed

Nincs megjeleníthető elem

racingdream feed

Nincs megjeleníthető elem

rallyedream feed

Nincs megjeleníthető elem

reklamarchivum feed

Nincs megjeleníthető elem

robogo feed

Nincs megjeleníthető elem

tcomment feed

Nincs megjeleníthető elem

süti beállítások módosítása