Ken Block menő? Akkor ezt nézd meg!

A Ken Block által népszerűvé tett gymkhana-videók világszerte milliókat ültetnek le a monitor elé. Ez persze nem véletlen: jól kitalált, szépen kivitelezett trükkök, látványos felvételek. De képzeljük csak el ugyanezt mondjuk krosszmotorral. Hiába az ügyes vágó, itt nincs körülöttünk kaszni, nincs bukócső – egyetlen hiba elég, és nemcsak a videónk mehet a levesbe.

AirCraft11

 

A Block révén is ismert DC Shoesnál gondoltak egyet, és rávették a freestyle motokrossz egyik neves mutatványosát, Robbie Maddisont egy közös videóra. Maddison a tízperces kisfilmben az Arizona állambeli Tucson repülőgép-temetőjében trükközget – látványból nincs hiány. Végig magabiztosan terelgeti motorját, a videó csúcspontja azonban valahol hat perc körül lehet – nem is lőném le előre.

A 32 éves Maddison korántsem számít zöldfülűnek a freestyle motokrossz világában. Neve mellett nemcsak X Games-győzelem szerepel, hanem számos megdöbbentő motoros mutatvány is. Ugrált már a Tower Bridge-en és a Korintoszi-csatorna fölött is, később pedig Daniel Craig dublőre volt a Skyfall című James Bond-filmben. Ez persze egyáltalán nem jelenti azt, hogy ekkora tapasztalattal már mindig minden elsőre sikerül. A kulisszák mögötti eseményekről, a forgatás nehézségeiről és a pálya építéséről szól az alábbi videó.

A bejegyzés trackback címe:

https://sebessegoltara.blog.hu/api/trackback/id/tr726401021

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tibszike 2014.06.23. 13:09:15

az egész videó egy merő lassítás... nem tetszik

venturaea 2014.06.23. 16:53:24

ezt a stílust Pastrana találta ki eredetileg crosszmotorral. Kiaza kenblok?

bajan 2014.06.23. 17:34:20

Szia Zsolt!

Ha a hat perces rész tetszett akkor itt egy pár évvel ez előtti mutatványa:
www.youtube.com/watch?v=6iwiVwA221Q

póli 2014.06.23. 18:43:51

Szerinten itt egy páran nem látják a látványt....meg gondolom simán megy az összes dolog,amit a srác csinál....persze.
Ekkora pöcsöket..BABeTTÁS KILLERREK!
Még kérdi a gyökér,hogy ki az a Ken Block..
seholfalva erdőszéli lakói!

macman507 2014.06.23. 23:22:28

Komolyan, a mozifilmekben nincs ennyi lassítás.
Régebben deszkás filmekben szinte 0 lassítás volt, mégis lehetett látni, hogy mit csinált, de igaz ez BMX-re és görkorira is.

Ettől függetlenül persze jól nyomja!

Frankfurti 2014.06.24. 10:06:19

A hat perces rész puszta fizika, semmi több. Előre ki van számolva minden, a magasság, a konténer dőlésszöge, a konténeren befutott pálya, a lejtő dőlése, csak kell egy őrült, aki végigcsinálja, aztán az emberek ámulnak, hogy mit tud a fickó. Mit tud, az tud...az a fizikus tud, aki előre kiszámolt mindent...

janoszeged 2014.06.24. 10:30:12

Csak kell egy őrült, aki Km óra nélkül is tudja tartani azt a sebességet, amit a fizikus kiszámolt. Nem többet, és nem kevesebbet. Akkor minden rendben...

supernaut 2014.06.24. 21:08:40

@póli: mér? ki az a kenblok?? :D

supernaut 2014.06.24. 21:23:55

ezt a sok szakértőt! micsoda profizmus! akkor miért nem nyomtok 1 ilyen videót? legalább egy ici-picikét! a homokban egyenesen talán még menne is. :) :) :)

Friss topikok

belsoseg feed

Nincs megjeleníthető elem

jajjdecsunya feed

Nincs megjeleníthető elem

racingdream feed

Nincs megjeleníthető elem

rallyedream feed

Nincs megjeleníthető elem

reklamarchivum feed

Nincs megjeleníthető elem

robogo feed

Nincs megjeleníthető elem

tcomment feed

Nincs megjeleníthető elem

süti beállítások módosítása