Motoros póló pár jó szóért

Fenyő Balázs kollégánk nem hangoztatja, de imádja a motorokat. Nem ír róluk, nem tesztel, de a háttérben mindenről tud – nem csoda, az informatikai kommandónk vezetőjeként minden egyes bit, amit termelünk, átfut rajta.

Egy alkalommal lángoló szerelembe esett, ami azóta is tart; kávé közben gyakran ábrándozik arról a vagány motorról, amin megakadt a szeme. Ha meg nem is vette, de már közelebb került hozzá:

„Amóta először megpillantottam a Mac Motorcycles hírt a Totalbike-on, tudtam, hogy egyszer birtokolnom kell egy ilyet. Egyik motoros fellángolásom alkalmával megkerestem a honlapjukat, és a motorok csodálása közben akadtam a visszajelző oldalukra, ahol barátságosan leírják, hogy ők egy kis lelkes csapat és szívesen fogadnak minden rajongói levelet.

Nagyon röviden leírtam, hogy mekkra a birtoklási vágyam, különösebb szándék nélkül (a fellángolás hevében). Pár héttel később kaptam egy levelet Tracey-től, hogy nagyon örülnek, hogy ilyen elkötelezett fan vagyok, és ha megadom a címem és a póló méretem, küldenek nekem egyet. A ma érkezett csomag tartalma a képeken megtekinthető.”

A bejegyzés trackback címe:

https://sebessegoltara.blog.hu/api/trackback/id/tr231924023

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Wonder Deer Hunter 2010.04.16. 11:58:34

ööö...izé... nekem is nagyon tetszik!!! Én elfogadom a motort is!!! :-)

szunyii 2010.04.16. 13:34:56

rendesek :)

...és persze nekem is kéne egy Mac

Suraki 2010.04.16. 14:11:24

Emlékszem rá, én is érdeklődve nézegettem a weboldalukat.
A köré az egyhengeres Buell blokkok köré tervezték a motorjaikat, amit a gyengeelméjű Buell vezér bezúzott egy reklámfilmben...aztán öket is bezuzták. :-)
De mint látom a Mac-es fiúk ettől nem estek kétségbe, hiszen már át is ültették az új donorszervet: XT660
...itt csak az a baj, hogy a Buell blokkhoz képest irgalmatlanul ronda egy ilyen stílusú motorhoz. :-/

Friss topikok

belsoseg feed

Nincs megjeleníthető elem

jajjdecsunya feed

Nincs megjeleníthető elem

racingdream feed

Nincs megjeleníthető elem

rallyedream feed

Nincs megjeleníthető elem

reklamarchivum feed

Nincs megjeleníthető elem

robogo feed

Nincs megjeleníthető elem

tcomment feed

Nincs megjeleníthető elem

süti beállítások módosítása