Lángszóró a seggben

Colin Furze mániákusan vonzódik a robogókhoz. Az általa épített hosszúsági rekordert már bemutattuk, most itt a lángszórós változat – ha kell, ötméteres tűzcsóvát szór a mögötte jövőkre.

A harminc éves angol férfi James Bond rajongó, elmondása szerint egy filmet nézve jött az ötlet, hogy kéne valami hasonló fifika a gép fenekére. Először BMX-en próbálta ki a lángszórót, majd a sikeres teszt után felszerelte a robogó ülése mögé: „Kiválóan működik, egyetlen baj a forróság és az erős szél lehet – akkor könnyen lepörkölhetem magam.”

Colin állítása szerint nem fogja közúton használni, hisz nem kapott rá engedélyt. Természetesen nem hiszünk neki. Tudjuk, hogy az internetes videómegosztó portálok közismert betyárja, zúztak már össze lakókocsit és rendőrautót is.

Személyes kedvencünk azonban a házi készítésű halálkatlan: a tegnapi Marutis ámokfutás után kézenfekvő, hogy ezeket a videókat is bemutatjuk. Lépésenként láthatjuk az építést, a motorozást és a bukást is – naná, hogy ezt is robogóval csinálta Furze.

A bejegyzés trackback címe:

https://sebessegoltara.blog.hu/api/trackback/id/tr721865601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Friss topikok

belsoseg feed

Nincs megjeleníthető elem

jajjdecsunya feed

Nincs megjeleníthető elem

racingdream feed

Nincs megjeleníthető elem

rallyedream feed

Nincs megjeleníthető elem

reklamarchivum feed

Nincs megjeleníthető elem

robogo feed

Nincs megjeleníthető elem

tcomment feed

Nincs megjeleníthető elem

süti beállítások módosítása