Még mindig nehezen hiszem el, hogy Magyarországon van ilyen

Az első rétsági Extrém Nap három évvel ezelőtt volt – akkor néhány helyi fiatal fejéből pattant ki az ötlet, akik szerettek motorozni, bringázni, autózni, csapatni. Szereztek támogatókat, rávették a többi barátjukat, hogy segítsenek, és némi önkormányzati segítséggel saját fesztivált raktak össze maguknak a város melletti egykori laktanyában.


retsag1.jpg


Bár a stuntriding és a drift kiemelt szerepet kapott, az igazán nagy durranás az extrém enduró verseny lett. Ennek lényege, hogy a futamok rövidek, az akadályok viszont rendkívül sűrűn jönnek egymás után. Mivel az egész kis helyen zajlik, élőben is jól követhető, ráadásul piszok látványos is – az első amatőr csapatás óta odáig jutottak, hogy már tavaly regisztrált verseny volt, idén pedig már egészen sok profi versenyző is nevezett.

Holnap, május 16-án, szombaton lesz a harmadik rétsági Extrém Nap, és minden eddiginél zsírosabb programmal készülnek a szervezők: stunt riding, autós-motoros-quados dagonyázás, bag jump (8 méterről lehet leugrani egy nagy felfújt szőnyegre), BMW flatland, veterán kiállítás, kaszkadőrbemutató, roncsderbi, koncertek és még ezernyi más várható.

És a legjobbat nem is mondtam: az egész ingyenes.

A bejegyzés trackback címe:

https://sebessegoltara.blog.hu/api/trackback/id/tr267462610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Friss topikok

belsoseg feed

Nincs megjeleníthető elem

jajjdecsunya feed

Nincs megjeleníthető elem

racingdream feed

Nincs megjeleníthető elem

rallyedream feed

Nincs megjeleníthető elem

reklamarchivum feed

Nincs megjeleníthető elem

robogo feed

Nincs megjeleníthető elem

tcomment feed

Nincs megjeleníthető elem

süti beállítások módosítása