Minek ragozzam, van mit nézni

Ma megnyitott, vasárnap estig látogatható a Budapest Motor Fesztivál. Sok nagy márka távol maradt, de így is elég sok újdonság gyűlt össze - van miért kimenni. A javát végigjártam és lefotóztam, bár egy csomó minden így is kimaradt.

Kattintsa végig a galériánkat, rengeteg extra információt rejtettünk el. És nőket, természetesen.

DSC00581
Kawasaki Ninja H2 - az utcai változat, bár hosszas nézegetés után sem éreztem, hogy túl sok köze lenne az utcához. De a versenypályák világát sem tartom természetes közegének. Sokkal inkább magángyűjtemények részének tűnik.

A bejegyzés trackback címe:

https://sebessegoltara.blog.hu/api/trackback/id/tr597287039

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mumia 2015.03.20. 20:59:23

Nem is a húspult, de hónapok óta szeretnék magamnak venni egy normális fülhallgatót, és mint dolgozó csak hétvégén lenne időm kényelmesen elmenni nézelődni. Most vegyek ki szabadságot ha valamit venni akarok? Menjenek a féregbe.

csuvakka 2015.03.20. 21:10:24

A Crossrunnert kérném az ülésére helyezett extrával együtt. Köszi.
A ködlámpa viszont nem kell.

Sanyiqua01 2015.03.20. 21:14:33

Vagy holnap du, vagy vasárnap délelőtt kinézek ide :)

gadus 2015.03.21. 08:46:53

Nem tudom...Nem voltam elájulva.Kevés márka van kinnt,az akciók olyanok mint a tescoban.Túlárazva rendes árért hírdetve:) (pl.kawa motoroskabát 70-ért -10%) Ennyi az ára kiállításon kívül is:) Tavaly komolyabb felhozatal valt hostessekből is.

Bármire Megoldás 2015.03.21. 10:22:44

@Mumia: pl. válaszd a szombatot, vagy a hétköznap estéket. Ha akarsz, találsz időt megednak.

butschq 2015.03.21. 10:47:59

@Mumia: Na már most nem azért, de ez a vasárnapi zárva tartás egy hete van. Ami csak nem hónapok óta.

Daró 2015.03.21. 11:00:15

a negyvennyolcas képen az a kis tyúk, na az jöhetne. Meg a black edition :-)

Mmboci 2015.03.21. 11:32:09

Máshol is zárva vannak és még senki sem halt bele

giedi prime 2015.03.21. 15:55:25

"A BMW és a KTM mellett a Ducati sem jött ki az idén...A Yamaha bár kint van, a saját területükre csak egy motor került" Faja kiállítás háromezerötér'

2015.03.21. 18:52:09

Tudom, hogy ez a kiállítás "Kicsit sárga, kicsit savanyú, de legalább a miénk", de aki igazi MOTORKIÁLLÍTÁSra akar menni, annak javasolom a milánóit vagy a kölnit: időben lefoglalt repülőjeggyel fillérekből megvan az utazás, hétvégi városnézéssel pedig összeköthetők Európa legnagyobb motorkiállításai.

Itt meg nincs kinn a BMW, KTM, Ducati, Yamaha? Ehhh....

mpali35 2015.03.22. 07:00:54

Egy hete volt a Pozsonyi motorkiáltás, a Yamaha megcsinálta ugyanezt a szégyent, hogy a nem is kicsi standjára kihozott egy darab motort, meg 3 fekete vánkost, ahol zsiroshasu plázacica növendékek fotozkodtak. Legalább két hangfalat kihozhattak volna meg egy házimozit és egy szintetizátort, ha már a motorjaikat annyira szégyellik .Baowah tegnap járt nálam Potyer nevű kutyájával, o azt mondta, hogy változott a díler a Yamahánál, ezért a nagy felvonulás és a mutatos stand.
BMW, KTM, Ducati, mind ott volt,felvonultatták a flotta nagy részét és nem kis teruleten.Minden motrot kihoztak, ami számít, Suzuki,Kawa ugyszintén. Látszik ki gondolja komolyan Szlovákiában a motor eladást. HD a 200 Watt zenére építette a marketinget, dübörgött a wadnak született oda vissza, a HOG-bol a cimborák adták a stand díszőrségét.Minek? Ha HD-t akarsz venni, ki a fene tudna jobban elvarázsolni, mint egy HOGos tulaj? Nekik meg becsület kérdése volt.
Volt egy csomó árus Cseh országból, meglepően kedvezőbb árakkal, na ok arattak, alig tudtál a standjukra belépni.
Egyetlen nagy csalódásom nem a Yamaha volt, ha szégyellik a modelljeiket, hát szégyellik, jól van na, hanem maga a hely volt, az Incheba kiállítási hely valami elmaradott marketinggel állt a kiállításhoz, legalább nem volt vadászkiállítás a földszinten,csak hajó az emeleten. Na de az emeletre feljutás azon a szuk lépcson, az valami olyan 20 perces tumultus volt, hogy szégyen! Ha volna eszük, akkor jövőre kb 5 x ekkora kiállítást rendeznének, mivel terület, az van ott bőven. És merem állítani, többen voltak Szombaton, mint múlt évben a vadász-horgásszal együtt. Sokan Magyarországrol,Csahországbol.
Kedves Zomboracz úr, megkérdezném, hogy ha a BMW, Ducati, KTM és a Yamaha nem mutatott semmit, illetve majdnem semmit, akkor miért kell egy ilyen valóságot híven tükröző cikk címmel elorukkolni?

mpali35 2015.03.22. 07:07:36

A felsorolás nem teljes körű, volt ott még boven kiállíto.
A Tesco gazdaságos Hondát, kinek szintén sok motorja volt kiállítva, nem említettem, mivel a szívem szakad meg, hogy hová sikerült lebutítaniuk a valamikori vezető motormárkát. Páran lézengtek a standon, de senki szemében nem láttam csillogni a vér szentebb tűzét,mikor a Hondára ránézett. Olyan szürke verebekként ültek ott a Hondák, mint a csunya lány egy kupiban a topmodellek kozott. Talán 2 modelljük volt, ami csiholt egy kis tüzet.

Friss topikok

belsoseg feed

Nincs megjeleníthető elem

jajjdecsunya feed

Nincs megjeleníthető elem

racingdream feed

Nincs megjeleníthető elem

rallyedream feed

Nincs megjeleníthető elem

reklamarchivum feed

Nincs megjeleníthető elem

robogo feed

Nincs megjeleníthető elem

tcomment feed

Nincs megjeleníthető elem

süti beállítások módosítása