Kéne egy klassz Rossi-póló?

Guld Peti, szerkesztőségünk TT-bubusa, Man-szigeti száguldó riporterünk kapott egy menő pólót, de ha talál rá méltó olvasót, szívesen tovább adja:

"Ugyan elcsépelt, de köztudott, az autós újságíró bizony az élet császára. Viszont egy apró titkot meg kell osztanom önökkel, a motoros vonalon mozgó firkászok élete sem valami szörnyen tragikus, szakadékszéli tapogatózás.

Emiatt pont idevág, a méltán népszerű videó, mely „Mucsi a pultos” címen megtekinthető, s amelyben elhangzó, azóta elhíresült mondat finomított változata így szól: De te nem vagy egy irigy sneci.

monster-vr46-momts24806-front

S ez így is van, nem vagyok, ezért egy ajándékot szeretnék kisorsolni azon kedves olvasók körében, akiknek tulajdonképpen köszönhető, hogy ilyen menő cuccokat sóznak rám néhanapján. A szörnyes energia italgyártó vállalat megdobott egy pólóval, amely a Valentino Rossi rajongók számára bizony kincset ér. A mérete XL, így férfias férfiak, avagy férfias férfiakkal bíró hölgyek versengését várjuk elsősorban, de természetesen a Rossi alkatúakat sem zárjuk ki, viszont arra kérjük őket, ha megnyerik, minimum bekeretezve tegyék a falra.

monster-vr46-momts24806-rear

A versenyt november 19-én, szerda este 18 órára hirdetjük, három kérdés, három helyes válasz. A játék nyertese az, aki ezt elsőként teljesíti kommentben.

Vigyázat, kizárólag fanatikusok jelentkezését várjuk, vagy legalább olyanokét, akik a játék időpontjáig minimum egy VR önéletrajzi könyvet elolvasnak, és roppant ügyesen használják a google-t.

Rossi és az angyal

Ilyenekre lehet számítani például: Mely verseny levezető körében ült Rossi mögött egy angyalnak öltözött egyén? Itt a helyes válasz egy évszám, meg a futam, a kategóriát elhagyhatjuk, bár jól esne, de elhagyhatjuk. A lényeg, hogy aki szeretné ezt a pólót megnyerni, üljön a gép előtt 19-én este, és készüljön fel rendesen Valentino Rossiból."

A bejegyzés trackback címe:

https://sebessegoltara.blog.hu/api/trackback/id/tr286888445

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Friss topikok

belsoseg feed

Nincs megjeleníthető elem

jajjdecsunya feed

Nincs megjeleníthető elem

racingdream feed

Nincs megjeleníthető elem

rallyedream feed

Nincs megjeleníthető elem

reklamarchivum feed

Nincs megjeleníthető elem

robogo feed

Nincs megjeleníthető elem

tcomment feed

Nincs megjeleníthető elem

süti beállítások módosítása