Salakmotorral a hegyre? Hülyék ezek?

Látszik, a taurint is túl lehet adagolni. Különben hogy juthatna eszébe a redbullosoknak, hogy felzavarjanak két salakmotorost egy hegy tetejére? Ez nem pálya, itt nincs palánk, meg szalmabála, a külső íven egy dolog van, a szakadék. Még az a szerencse, hogy nem szerpentinen kellett veretniük, mert ezekkel a gépekkel a jobbra kanyarodás nem megy olyan könnyen...

Az igazat megvallva, azt gondoltam, már annyiféle extrém(nek tűnő) videót dob elém a net, sok újat, meglepőt ebben a motorsport témában nem tudnak kitalálni. Hát, most sikerült. De ezek után tényleg nehéz lesz olyan járművel félelmeteset csapatni, amit még nem volt virális videóban.

A bejegyzés trackback címe:

https://sebessegoltara.blog.hu/api/trackback/id/tr376567531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bajan 2014.08.02. 19:04:27

A szakadéktól azért ez nagyon messze van. Látványos de nem túl extrém.

mpali35 2014.08.03. 01:48:25

@bajan: Igazad van, a salakmotorokon olyan fék van, ami megállítja oket a 45foknál tuti meredekebb laza talajú lejton kb 30 centin belul. Lehet hogy Neked nem extrém, de ha nekem kellene oda ilyen csusztatásokkal felmotoroznom, hmm, hogy is mondjam, "ahol most vidám szél zenél, oda a zabszem sem fér" volna a nagy helyzet.

bajan 2014.08.03. 07:01:08

De nem neked kellett hanem két salakmotorosnak, nekik még ujj gyakorlat.

Ilyen alapon bármi extrém amitől össze tojod magad?

mpali35 2014.08.03. 09:24:53

Képzelj el egy salakmotoros pályát, ovális, rövid egyenes, utána meg kanyar, amit sodródva, túlpörgő hátsokerékkel keresztcsusztatássa kell megcsinálni. Ez itt egy emelkedo pálya, ami folyamatosan csak kanyar, valoszinu nem is vegig ideálisan homogén salak. Tehát azért nem csak ujjgyakorlat. Ahogy Streetsta is írta: Ez nem pálya, itt nincs palánk, meg szalmabála, a külső íven egy dolog van, a szakadék.
Belegondoltál, hogy ha a belso iven motorozo lengyel vagány hibázik, akkor mind a haverját is kitolja, vagyis o két élettel játszott?
Vegyuk más szemszogbol, a Red Bull langyi dolgok mogé nem teszi a nevét.Míg ne forgattak réteshuzon, sem humorfesztiválon. Extrém sportok, extrém videók, extrém helyzetek, meredek otletek.
Lehet, Neked nem jott be, ez nem is gond, nem kotelezo a like, nekem meg bejott, meredek, otletes, élvezetes és extrém.

bajan 2014.08.03. 10:42:12

A szakadék meg mindig nem az ami a videón van, hiába írod le te is.

Nem a tetszés itta kérdés hanem hogy túlzó a szöveg ami a videohoz van.

Nem időre megy a dolog így cqliszinuleg nem hataronmotorozbak a srácok. Szerintem ez nincs olyan veszélyes mint egy salakmotor futam.

Extremitas pedig abban can szerintem amikor valaki a saját korlarait feszegeti amiről itt nincs szó.

Látványos semmi több.

mpali35 2014.08.03. 23:56:30

Engedd meg, hogy ne értsek Veled egyet. Az extrémitás egyáltalán nem abban van, hogy valaki a saját korlátait feszegeti, hanem abban, hogy a nagy tobbség számára áthághatatlannnak tuno határokat áthágja.Az egyén korlátai lehetnek joval az átlag alatt, mi lenne extrém abban, mikor egy kissrác feszegeti saját korlátait és megtanul bicajozni? De ha valaki megcsinálja a hátraszaltót motorral, az extrém, mert a nagy tobbség számára ez tul van a teljesithetoség határán.

ZON 2014.08.06. 14:23:48

És a két motor azóta is ott rozsdásodik. Hiszen lefelé az út egyetlen végtelen JOBBKANYAR!

tomwar 2014.08.07. 12:06:50

@ZON: Hát az nem álummínium, tesó? Me' akko' má nincsen ott....:-))

(de jo meglatas volt, jot nevettem!:-))

Mastadoc 2014.08.07. 20:44:51

Tetszik.
A szöveg túlzó, mert se hegyet, se szakadékot nem láttam.
A fiúknak ez nem volt "feladat"

Ja, motorozom. Nem, nem országúton

@Zon: fordul jobbra is a közhiedelemmel ellentétben

mpali35 2014.08.22. 20:22:00

Mastadoc,
nem kozhiedelem,sportosan nem képes fordulni. Nezd meg , amikor elindulnak, akkor látni a lábtartot, amit nyugodtan használhatsz oldaltámasznak is. Valamint a kipufogo dobot és a konyokot. Pár fokos jobbra dontés és minden fennakad. Oreg salakos trukk a rajtnál, hogy megdontod a motrot a lábtartora kicsit, kiemeled a hátso kerékrol a sulyt és gázfroccsel porgeted a kereket, hogy a beleragadt salak kimenjen.

Friss topikok

belsoseg feed

Nincs megjeleníthető elem

jajjdecsunya feed

Nincs megjeleníthető elem

racingdream feed

Nincs megjeleníthető elem

rallyedream feed

Nincs megjeleníthető elem

reklamarchivum feed

Nincs megjeleníthető elem

robogo feed

Nincs megjeleníthető elem

tcomment feed

Nincs megjeleníthető elem

süti beállítások módosítása