Mire jó a bőrruha?

RnckeyEgér szorgalmasan gyűjti a hülyéket A Mullholland-on. A Mulholland Drive  Los Angelesben van:  Hollywood Hills-től nem messze kanyarog a Mulholland Highway-be torkollva a Santa Monica-i hegységen keresztül, vagy 80 kilométer hosszan a vízpartig. (Elvileg valahol útba esik az emblematikus Hollywood felirat a Drive-ról, de én tavaly nem találtam oda, igaz, időnk se volt rohangálni. Meg hát sokat segített, hogy a Béla faterja magyarul kérdezgette  a helyismeretben rendkívül autentikus kínaiakat, hogy hol a Hollywood jel.)

Ez az út sok dolog miatt híres, de a mi szempontunkból azért, mert oda járnak a helyiek esni. Mi meg ezen jót mulatunk. 

 

Most éppen sikerült lecsípni minden idők egyik legdurvábbját, amikor is a motoros szépen szokás szerint benézi a kanyart és becsattan egyenesen egy autó alá. Már szinte látod a fröcsögö vért, hihetetlen módon mégsem lesz semmi baj. Nem utolsósorban azért, mert a Mullholland motorosainak azon 50%-ba tartozik, akin van rendes motorosruha.

Mondanom sem kell, hogy nem csak a Mullholland Drive-ra kell felöltözni rendesen. Nem mondom, hogy csak ez jutott eszembe ma, amikor megpillantottam az all-time kedvencemet, a Yamaha T-Max - sötétkék zokni - bőrpapucs kombinációt.

A ma szembe jövő rövidgatyás-sportcipős, lábbal intő parasztnak meg kívánok hasonló kalandokat.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sebessegoltara.blog.hu/api/trackback/id/tr596264285

Friss topikok

belsoseg feed

Nincs megjeleníthető elem

jajjdecsunya feed

Nincs megjeleníthető elem

racingdream feed

Nincs megjeleníthető elem

rallyedream feed

Nincs megjeleníthető elem

reklamarchivum feed

Nincs megjeleníthető elem

robogo feed

Nincs megjeleníthető elem

tcomment feed

Nincs megjeleníthető elem

süti beállítások módosítása