Wroom, wroom, wroom, wroom, hey!

Korábban együtt laktam egy képregényrajzolóval. Volt pókemberes kispárnája meg mély dörmögő hangja, igaz, nem sokat beszélt – az az én feladatom volt. Ugyan Lénárt Lackó egy végletekig elvetemült, azonnal felismerhető, sajátos stílusban alkot, ennek ellenére mégis rajong a klasszikus ábrázolásmódú öregecske amerikai füzetekért.

Nemrég postám érkezett tőle. A gondosan becsomagolt barna boríték olyan titkosan nézett ki, mintha legalábbis a legfelsőbb kormánykörökbe nyúló gazdasági visszaélés leleplező mappája rejtőzött volna benne. Kicsomagoltam, és még izgalmasabb dologra bukkantam: a World of Wheels 1969. augusztusi számára.

A képregényben csodás járművek mellett minimalista történetfoszlányokat találunk – élvezetükhöz még négy általános sem kell. Gondolnánk, gyerekeknek készült, de a testépítőszerek reklámjai más célközönséget mutatnak – azt hiszem akkoriban sem voltak túl bonyolultak az amerikai ifjak?

Csikós több járművet felismert, vagyis megsaccolta, hogy mit miről rajzoltak le. Önök is tippelhetnek: több klasszikus autó és motor található a WOW 27. számában. Kattintsanak, a galériánkba ott az egész képregény.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://sebessegoltara.blog.hu/api/trackback/id/tr333277994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PepeXVI 2011.10.04. 16:33:21

5-ik kép, Ford Galaxie? :)

1kutya 2011.10.04. 17:06:24

a scramblerek tényleg úgy születhettek, hogy a gyerekeknek v. gyerekek lerajzolták, hogy szerintük milyen a motorkerékpár, aztán valaki rájött, hogy ez tetszhet a felnőtteknek is:-DDD

mooncat · http://rajzoltam.blog.hu 2011.10.04. 18:52:01

ezt én láttam élőben is! :P

Friss topikok

belsoseg feed

Nincs megjeleníthető elem

jajjdecsunya feed

Nincs megjeleníthető elem

racingdream feed

Nincs megjeleníthető elem

rallyedream feed

Nincs megjeleníthető elem

reklamarchivum feed

Nincs megjeleníthető elem

robogo feed

Nincs megjeleníthető elem

tcomment feed

Nincs megjeleníthető elem

süti beállítások módosítása